Informatii despre hotel

SHEMS HOLIDAY VILLAGE este un complex simplu de bungalouri situate in gradina chiar langa plaja cu nisip. Parte din parcul acvatic al hotelului este in apropiere. Recomandam acest hotel mai ales familiilor cu copii.

Distanta

plaja: in apropiereaeroport: 5,5 kmcentru: 12,5 kmposibilitati de cumparaturi: 3 km

Descrierea camerei

Bungalouaer conditionat controlat individual (sezonul principal)telefonTV/sat.mini frigiderbaie/toaletaterasaAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Bungalou de familie

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptierestaurantul principalbarul din receptie2 baruriWi-Fi la receptie (gratuit)magazinesala de conferintacasa de schimb valutarATM2 piscine (sezlonguri si umbrele gratuite, prosoape de plaja contra cost si depozit)parc acvatic (bauturile si mancarea nu fac parte din all inclusive)piscina pentru copiipiscina interioaraloc de joacamini club

Descrierea plajei

nisipos cu o intrare treptata in maresezlonguri si umbrele gratuiteprosoape de plaja contra cost si depozit

Activitati sportive gratuite

programe de animatieprograme de searatenis de masadartsbiliardteren de tenismini-golf

Activitati sportive contra cost

bunastarehamamcadasporturi acvatice pe plaja

Mese

All InclusiveMic dejun, pranz si cina tip bufetGustari usoare in timpul zileiCantitate nelimitata de bauturi nealcoolice si alcoolice de productie locala (10.00-23.00)

Categoria oficiala

4 stele

Nota

Gama și calitatea serviciilor și activităților menționate pot fi afectate de introducerea unor eventuale măsuri de igienă sau antiepidemie în destinația dată.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Shems Holiday Village, Monastir, Tunisia

Verifica tarife si disponibilitate