Situat pe malul unui golf deosebit din Larnaca, Hotelul Lebay Beach are o piscină elegantă in aer liber cu vedere la mare si un restaurant. Centrul orasului se află la numai 15 minute de mers cu masina.

Lebay oferă camere decorate elegant, cu aer conditionat, si un balcon mobilat, cu vedere la Marea Mediterană sau la munti. Fiecare cameră include articole de toaletă si uscător de păr. Hotelul asigură si room service.

Oaspetii se pot bucura de preparate mediteraneene si internationale si de produse locale la restaurantul proprietătii. In plus, hotelul are un bar la piscină si un bar in hol.

Pe plaja din fata proprietătii sunt oferite sezlonguri gratuite, servicii de chelner si 4 pavilioane de lux.

Există magazine si baruri la cativa pasi de proprietate, iar chiar in fata hotelului este o statie de autobuz. Hotelul Lebay Beach se află la 5 km de plaja Finikoudes, iar plaja CTO este la 2 km. Aeroportul International Larnaca este situat la 15 km. La proprietate există parcare privată gratuită.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - LARNACA 2024 LUNI/MIERCURI Cluj Napoca - Larnaca; Taxa aeroport; Avion LARNACA - CLUJ 2024 LUNI Larnaca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Suceava catre LEBAY BEACH HOTEL, Larnaca, Cipru

Verifica tarife si disponibilitate